
اگر می خواهی مطمئن بشی که تو کسب و کاری که شروع میکنی حتما موفق میشی با ما تماس بگیر 09125052088
سبک و روش زندگی امروز با گذشته خیلی فرق کرده . کمتر کسی پیدا میشه که از غذای بیرون ، تنقلات و نوشابه استفاده نکرده باشه . تولید کننده ها هم برای فروش بیشتر کالای خودشون ، از هر روشی استفاده می کردند . در صنعت خوراکی ، هرچه خوراکی رنگ و لعاب بیشتری داشته باشه ، مشتری بیشتری داره . برای سالهای متمادی، به منظور جلب نظر مصرف کننده از انواع مختلف افزودنی ها مثل رنگهای مصنوعی ، طعم دهنده ها ، مواد معطر و نگهدارنده ها در محصولات غذایی استفاده می شده . ولی برخی از این افزودنی ها برای انسان خطرناک و برای سلامتی مضر هستند . رنگهای مصنوعی خوراکی که در نوشیدنی های گازدار، آبنباتها ، و ژله ها و ……..که بطور گسترده استفاده می شوند از آن جمله هستند .
امروزه با توجه به استانداردهای غذایی کشور و ممنوعت استفاده از رنگهای مصنوعی در بسیاری از محصولات بخصوص در مواد غذایی ، تولید رنگهای طبیعی لزوم و جذابیت زیادی برای تولید پیدا کرده است .
رنگ خوراکی بطور وسیعی در صنایع غذایی و لوازم آرایشی – بهداشتی استفاده می شود و به همین دلیل بازار پر رونقی دارد .
ازجمله بازارهایی که بعنوان بازار مصرف رنگ خوراکی میتوان نام برد : تولید کنندگان مواد غذایی ، شیرینی و کیک پزها هستند . تولید کنندگان دارو و محصولات آرایشی با کیفیت مثل رنگ مو و رژلب و در مواردی تولید کنندگان صنایع دستی خانگی و دستگاه های پزشکی نیز از مصرف کنندگان آن هستند .
امروزه کانالهای زیادی برای معرفی و فروش وجود دارد .این کانالها شامل مسیر های حقیقی و مجازی هستند . با برنامه بازاریابی میتوان بهترین روشهای بازاریابی را تدوین و پیاده سازی کرد.
دو منبع برای تولید رنگ خوراکی وجود دارد :
یک واحد تولیدی رنگ خوراکی میبایستی
رنگهایی که در بازار برای فروش عرضه می شوند :
مراحل تولید رنگ طبیعی خوراکی به مانند فرآیند تغلیظ آبمیوه و سبزیجات شامل مراحل زیر می باشد :
مواد اولیه پس از انتخاب و شستشو باید خراشدهی یا آسیاب شوند. سپس در مرحله فیلتراسیون و بعد مرحله عصاره گیری و در ادامه محصول را پاستوریزه و تغلیظ میکنند.
کیفیت و خلوص رنگهای طبیعی نهایی با دستگاهی مثل رنگسنجی، اسپکتروفتومتری و کروماتوگرافی مایع مورد بررسی قرار میگیرند
در ایران پانزده کارخانۀ تولید کننده رنگهای خوراکی وجود دارد و حدود 700 تن رنگ مجاز خوراکی وارد میشود . کد ایسک این کالا 1549412530 میباشد . اکثر واردات بصورت قاچاق و بدون کیفیت هستند . و میتوان گفت بازار بسیار خوبی برای این کالا وجود دارد . مشکل مهم این محصول قیمت بالای آن میباشد که با روشهای علمی و با یک برنامه طرح کسب و کار مناسب که بتوان از هزینه های اضافی جلوگیری کرد و حجم تولید بهینه مشخص باشد میتوان بر این مشکل فائق شد .
همانطور که گفته شد تولید کنندگان این محصول در ایران کم هستند و مصرف کنندگان زیاد و بازار پرسودی میتواند باشد .
بعضی از تولید کنندگان شامل :
آسیاب
سورتینگ
سیستم فیلتراسیون
سیستم هموژناسیون
برج تقطیر
علت ارزشمند بودن تاسیس مجتمع ورزشی – طرح آمارگیری از فرهنگ رفتاری خانوار از طرحهای آماری جدید مرکز آمار ایران است . یکی از مولفه
آب معدنی آب معدنی آبی است که از نظر میزان مواد معدنی و نوع مواد معدنی و گاز و همچنین درجه حرارت با آب معمولی