M-commerce


M-commerce چیست ؟

مردم وقت زیادی را در شبانه روز با موبایل صرف می کنند . آنها همه کارها ازجمله کارهای بانکی ، خرید و وقت صرف کردن در شبکه های اجتماعی می گذرانند . اگر بتوانید زمانیکه از صرف وقت در شبکه ها خسته می شوند و یا زمانیکه قصد خرید دارند فروشگاه شما در لیست آنها قرار بگیرد می توانید از کسب و کار خود سود ببرید .

این مقاله در مورد بهینه کردن فروشگاه شما از طریق M-commerce می باشد.

تجارت موبایلی یکی از چهار نوع تجارت اینترنتی می باشد . در این تجارت ، خرید و فروش از طریق دستگاه موبایل اتفاق می افتد . تجارت موبایلی فقط فروش آنلاین نیست ، بلکه باید ایجاد اطمینان کرد که مشتری بهترین تجربه خرید را (اگرچه از طریق موبایل صورت می گیرد را ) داشته باشند .

پنج مزیت تجارت موبایلی – برای حداکثر بازدهی فروشگاه آنلاین تان فروشگاه خود را باید بهینه کنید .در قسمت ذیل پنج منفعت این نوع تجارت توضیح داده شده است .

  1. دستری راحت فروشنده و خریدار– از آنجا که فروشگاه آنلاین شما بر روی موبایل و تبلت قابل استفاده است ، پس بیرون و داخل منزل در دسترس است.
  2. بهبود تجربه کاربر– فروشگاه آنلاین میتواند پاسخگو ، جذاب و تبادل اطلاعات آسانتر باشد.
  3. بازار یابی درونی – یک فروشگاه یا برنامه آنلاین  ابزارهای بازاریابی درونی به همراه دارد  که به شما امکان می دهد با تلاش بسیار کم  به مشتریان دسترسی پیدا کنید . بخصوص چنانچه از یک پلت فرم استفاده کرده باشید .
  4. ارتباطات شخصی سازی شده – وقتی شما یک فروشگاه حقیقی داشته باشید و یک مشتری داخل آن باشد ، شما میتوانید به او خوش آمد گفته و از او جهت رفع نیازش سوال بپرسید .اگرچه در فروشگاه آنلاین نمی توانید این کار را انجام دهید ، اما میتوانید بعضی کارها را به منظور ایجاد تجربه بهتر شخصی سازی کنید . شما میتوانید پیغامهای خوش آمدگویی شخصی سازی شده زمانی که کاربر به حساب کاری خود وارد می شود ، ویا ایمیلهای خاص ، و یا ارسال پرسشنامه و یا ارزیابی بر اساس پیایش و یا خرید برای وی ارسال کنید .
  5. ارزانتر بودن کل هزینه ها – اصولا ایجاد مغازه آنلاین ارزانتر از یک مغازه فیزیکی است . در یک مغازه آنلاین هزینه های اجاره ، آب و برق و کارمندان وجود ندارد . ولی هزینه های سربار دیگر مانند ارسال هست . با این حال با محاسبه همه جوانب ارزانتر میتوان یک مغازه ایجاد کرد.

شش راه برای بهینه کردن مغازه های آنلاین

  1. فروشگاهتان را گیرا و پاسخگو طراحی کنید

درست مانند یک مغازه فیزیکی که از وسائل و تابلوهای تبلیغاتی جذاب استفاده می کنید ، در یک فروشگاه آنلاین هم باید همین کار را بکنید . از رنگهای مکمل ، فونتهایی که آسان خوانده می شوند و هرچیز دیگری که پیام شما را واضحتر و شفافتر میکند استفاده کنید .بعلاوه ،پاسخگو بودن یک فروشگاه یا یک برنامه (بدون توجه به این که از طریق موبایل ارائه می شود ) ، میتواند ارسال تجربه خوب به مشتری را تضمین کند .

  • پیمایش مسیر راحت

اگر هدف حفظ مشتری باشد ، هرچه پیمایش مسیر راحتتر باشد امکان بازگشت مشتری راحتتر خواهد بود . گنجاندن search bars, hamburger menus, item filters و هر چیز دیگری که مشتری هر چه می خواهد را راحتتر پیدا کند ، کمک به این هدف می کند .

  • ادغام گزینه های پرداخت

چنانچه مشخصات کارت اعتباری یک مشتری بطور خودکار ( با توجه به اطلاعات تکمیل شده مشتری ) برای خرید پر شود ، این میتواند مشتری را علاقه مند کند . برای اینکار میتوان از مشتری از بابت ذخیره اطلاعات پرسیده شود . با این روش فرصت بررسی مجدد نخواهید داد.

  • تصاویر با سایز مناسب گنجانده شوند

یکی از بدترین کارها در یک فروشگاه آنلاین کوچک بودن نصویر و اجبار مشتری به بزرگنمایی آن و یا بزرگ بودن به حدی که صفحه لود نشود ، می باشد . لذا فیلم ها و تصاویر باید مینیمم اندازه ای که بتوانند هم قابل رویت باشند و هم زیاد زمان برای لود شدن نگریند ، در نظر گرفته شوند . ضمنا بهتر است تصاویر و فیلمها مرتبط با محتوا باشند .

  • از پنجره های بازشو (pop-ups ) کمتر استفاده کنید

نباید در ابتدای ورود یک مشتری به یک فروشگاه آنلاین او را توسط پنجره های بازشو و تبلیغات بمباران اطلاعات کرد . اینکار باعث تجربه بد برای یک مشتری محسوب می شود.

  • محتواها را ساده قرار دهید

درست است که می خواهید توضیحات محصول ، روشها ، و مراحل فروش و پاسخ های لازم دقیق باشند ، ولی نباید اینکار باعث پیچیدگی مطالب برای مشتری شود .

چهار چیز که فروشگاه های خورده فروشی آنلاین از آن اجتناب کنند –

  1. طرح های خیلی ساده

ایجاد یک فروشگاه بدون زرق و برق با اولین فکری که به ذهن میرسد میتواند باعث از دست رفتن مشتری هایی که در ابتدا به فروشگاه آنلاین وارد میشوند شود و باعث عدم بازگشت مجدد آنان گردد . از ابتدا بهترین قدم ها را بردارید تا مجبور به اجرای طرحهای بازگرداندن آنان نشوید .

  • اطلاعات ناقص

حتی اگر طرحهای بازگرداندن مشتری را داشته باشید ، مطمئنا بازده آن کافی نخواهد بود . پس از همان ابتدا کلیه اطلاعات مورد لزوم مشتری اعم از توضیحات کالا ، خط مشی ها فراین خدمات و غیره را در اختیار او قرار دهید .مشتری باید بداند دقیقا چه چیزی خرید می کند  . مثلا اگر لباس یا کفش می فروشید از نمودارهای واقع گرایانه استفاده کنید تا مشتری از ابعاد آن اطمینان پیدا کند .

  • لود شدن (loading ) ضعیف صفحه

همانطور که در قسمت قبل توضیح داده شد ، دیر باز شدن صفحات بدلیل حجم بالای عکسها و فیلمها باعث تجربه بد مشتری بخصوص آنان که برای بار اول به فروشگاه آنلاین شما مراجعه می کنند خواهد بود .

همچنین دیدن صفحه های خالی بدون عکس ( بعلت عدم لود شدن هم ) برای فروشگاه مناسب نیست.

  • ضعف یا نبود خدمات پس از فروش به مشتری

مشتری باید بتواند در مورد سوالات و مشکلاتی که با آن برخورد می کند پاسخ خود را در اسرع وقت بیابد . این کار میتواند با صفحه پاسخ به سوالات متداول و یا سرویس های خدمات فروش به او اطمینان خاطر داد . معمولا مشتری به مسائلی مانند طریقه سفارش گذاری ، ارسال ، عودت و نحوه باز پرداخت که به زمان حساس هستند نگران هستند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *